Thessaloniki Magazine

Φροντιστήρια ΔΗΜΗΤΡΙΑ: Οι παράγοντες που καθορίζουν την επιτυχία των μαθητών

 

Γράφει ο

Γρηγόρης Σερκελής

Φιλόλογος – Διευθυντής Σπουδών

www.dimitriaedu.gr

 

Η σωστή επιλογή Φροντιστηρίου αποτελεί θεμελιώδη παράγοντα για την επιτυχία των παιδιών στις πανελλαδικές εξετάσεις. Με τις πρόσφατες αλλαγές καθίσταται αναγκαία όσο ποτέ η σωστή προετοιμασία του μαθητή από την Α’ Λυκείου, όπου μπαίνουν οι βάσεις για την είσοδο σε κάποιο Ανώτατο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της χώρας μας.

Τα Φροντιστήρια ΔΗΜΗΤΡΙΑ, εδώ και χρόνια, προσφέρουν υψηλότατες εκπαιδευτικές υπηρεσίες διαθέτοντας ένα άριστα καταρτισμένο και έμπειρο διδακτικό προσωπικό. Κύριο μέλημά μας αποτελεί η πρόοδος των μαθητών μας, η ψυχολογική τους υποστήριξη στον κοπιώδη αγώνα της μάθησης και η συνεχής ενημέρωσή τους για τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας μέσω διοργάνωσης σεμιναρίων επαγγελματικού προσανατολισμού με τη βοήθεια της κορυφαίας ομάδας των συμβούλων σταδιοδρομίας Horientum και τη δωρεάν προσφορά του βιβλίου «Πάμε Πανεπιστήμιο».

Τα εκπαιδευτικά μας συγγράμματα, που παρέχουμε δωρεάν στους μαθητές μας, αποτελούν απόσταγμα της διδακτικής εμπειρίας των καθηγητών μας. Παράλληλα, στα Φροντιστήριά μας πραγματοποιούμε καθημερινές και εβδομαδιαίες αξιολογήσεις των μαθητών μας μέσα από τακτικά τεστ και διαγωνίσματα, που λαμβάνουν χώρα στο χώρο των Φροντιστηρίων μας με τη μορφή προσομοίωσης των πανελλαδικών εξετάσεων.

Πέρα από τις τακτικές ενημερώσεις γονέων (δύο τον χρόνο) που πραγματοποιούνται στα Φροντιστήριά μας, οι κηδεμόνες των μαθητών μπορούν να ενημερωθούν για την εξέλιξή τους μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας, στην οποία μπορούν να βρουν αξιολογικές εκτιμήσεις των καθηγητών, βαθμολογίες τεστ και διαγωνισμάτων, σημειώσεις μαθημάτων και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Για όλους τους παραπάνω λόγους τα Φροντιστήριά μας έχουν καθιερωθεί στην εκτίμηση του κόσμου ως κορυφαία στον εκπαιδευτικό χώρο της πόλης μας. Απόδειξη αποτελούν οι χιλιάδες μαθητές μας που έχουν εισαχθεί σε κάποιο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της χώρας και αποτελούν σήμερα καταξιωμένους επιστήμονες στην αγορά εργασίας.

Αν θέλεις και εσύ να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, ενημερώσου από τους άριστα εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς μας συμβούλους για τα προγράμματα σπουδών μας και εξασφάλισε μια θέση επιτυχίας με τους καλύτερους.

 

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑ

www.dimitriaedu.gr

Φροντιστήριο Κορδελιού: Σιατίστης 23, Κορδελιό. Τηλ: 2310761683, kordelio@dimitriaedu.gr

Φροντιστήριο Συκεών: Επταπυργίου 115, Συκιές. Τηλ: 2310215187, sykies@dimitriaedu.gr

Φροντιστήρια Πολίχνης: Παντελεήμονος 5, Πολίχνη. Τηλ: 2316007999, polichni2@dimitriaedu.gr
Αγνώστου Στρατιώτου 77, Πολίχνη. Τηλ: 2310665557, polichni1@dimitriaedu.gr