Thessaloniki Magazine

MLS Innovation Inc: Η ελληνική εταιρεία τεχνολογίας που κάνει τη ζωή πιο εύκολη!

 

Από την ίδρυσή της 30 χρόνια πριν, μέχρι και σήμερα, η ελληνική εταιρεία MLS Innovation που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη έχει ως στόχο την δημιουργία προϊόντων υψηλής τεχνολογίας με πυρήνα την καινοτομία. Έχοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως την πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης και αναγνώρισης φωνής MAIC (ΜLS Artificial Intelligence Center), τα smartphones, τα tablets και τους πλοηγούς, αλλά και νέες κατηγορίες προϊόντων όπως τα wearables, τα ανθεκτικά smartphones αλλά και την εφαρμογή του Play Store, MAIC Assistant.

Η Πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης και Αναγνώρισης Φωνής MAIC (ΜLS Artificial Intelligence Center) είναι πλέον διαθέσιμη στο Play Store για όλες τις Android συσκευές. Η MLS έχοντας την τεχνογνωσία, επενδύει στην τεχνολογική καινοτομία, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο αλληλεπίδρασης με μια φορητή συσκευή παρουσιάζοντας την επόμενη γενιά ψηφιακής βοηθού MAIC διαθέσιμη για όλες τις Android συσκευές (συμπεριλαμβανομένων και των νέων MLS συσκευών οι οποίες θα διαθέτουν ενσωματωμένη την εφαρμογή).

Πιο συγκεκριμένα, κατεβάζοντας την εφαρμογή MAΙC Assistant, οι χρήστες θα εμπλουτίσουν τις δυνατότητες της Android συσκευής τους καθώς, θα πραγματοποιούν στην γλώσσα τους, στα Ελληνικά, μια ευρεία γκάμα ενεργειών μέσω του smartphone ή tablet τους αποκτώντας επιλογές πλοήγησης, Smarthome, επίλυσης προβλημάτων αναζήτησης εν κινήσει, υπενθύμισης, αφύπνισης και πολλών άλλων. Η MAIC assistant είναι διαθέσιμη δωρεάν για τις συσκευές της MLS, ενισχύοντας τα χαρακτηριστικά των MLS συσκευών, δίνοντάς τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Για τις συσκευές τρίτων, η MAIC assistant είναι διαθέσιμη με μηνιαία ή ετήσια χαμηλή χρέωση, και θα αντικαθιστά την ψηφιακή βοηθό της Google η οποία είναι μόνο στα Αγγλικά.

Επίσης η MLS λανσάρει δύο νέα μοντέλα στην κατηγορία των wearables, ένα Smart Band με έγχρωμη οθόνη αφής 1,14” και ένα Smart Watch με έγχρωμη οθόνη αφής 1,3” με κυρτό γυαλί υψηλής αντοχής 2.5D. Οι δύο συσκευές υποστηρίζουν πλήρως τους ελληνικούς χαρακτήρες στην προβολή των ειδοποιήσεων των εφαρμογών και είναι συμβατές τόσο με συσκευές Android όσο και με συσκευές iOS.

Το πιο πρόσφατο ανθεκτικό τηλέφωνο της MLS Innovation είναι το Apollo που αναμιγνύει κορυφαίες προδιαγραφές με στεγανοποίηση IP68 παράλληλα με premium σχεδιασμό και ελκυστική εμφάνιση. Είναι ένα από τα πρώτα “σκληρά’’ τηλέφωνα που διαθέτουν οθόνη 5.5” ίντσες αναγνωρίζεται επίσημα για το επίπεδο ανθεκτικότητας του ακόμα και σε περιβάλλον σκόνης, ομίχλης, άμμου και πάχνης, συνθήκες σκόνης, νερού, κραδασμού, ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες. Ιδανική επιλογή για επαγγελματίες που η καθημερινότητά τους απαιτεί μια συσκευή με αντοχή, όπως επίσης και για όσους αναζητούν μια ανθεκτική συσκευή που συνδυάζει όμορφη εμφάνιση και σκληρή μεταχείριση.

Τέλος, το έξυπνο ηχείο έρχεται να προστεθεί στη λίστα των συσκευών στις οποίες είναι διαθέσιμη η MAIC™ και να επεκτείνει το οικοσύστημα των συσκευών της πλατφόρμας τεχνητής νοημοσύνης της εταιρείας. Το MAIC™ Smart Speaker, μια κομψή επιτραπέζια συσκευή με δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου υψηλής έντασης αλλά και εξαιρετικής ποιότητας, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μιας συσκευής με ψηφιακή βοηθό. Μπορεί, μεταξύ άλλων, να παίξει μουσική όλων των ειδών και ραδιόφωνα από όλο τον κόσμο, να ενημερώσει για τον καιρό, να κρατήσει υπενθυμίσεις, να δώσει συμβουλές για μαγειρική, να πει ανέκδοτα ή παραμύθια, να διαχειριστεί τις συσκευές σε ένα έξυπνο σπίτι. Τα χαρακτηριστικά αυτά εμπλουτίζονται συνεχώς καθώς η MAIC™ αποτελεί μια δυναμική πλατφόρμα η οποία αναβαθμίζεται με νέες δεξιότητες και ευφυΐα.

Η MAIC™ χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής, όπως αναγνώριση φωνής σε πραγματικό χρόνο (ASR), επεξεργασία φυσικής γλώσσας (Natural Language Processing), μηχανική μάθηση, υπολογιστική γλωσσολογία, αυτόματη μετατροπή φωνής σε κείμενο (TTS) και αρκετές ακόμη εξειδικευμένες τεχνολογίες. Καθώς η επικοινωνία με τη MAIC™ είναι πολύ κοντά στην καθημερινή επικοινωνία με έναν κανονικό συνομιλητή, η συσκευή απευθύνεται σε κοινά όλων των ηλικιακών ομάδων, ακόμα και σε ανθρώπους που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.