Thessaloniki Magazine

Camping Gythion Bay... Διακοπές στη φύση της Πελοποννήσου

Ευρυχωρία και άνεση σε μια απέραντη έκταση 40.000 στρεμμάτων με ελιές, πορτοκαλιές, καρυδιές, συκιές, ευκάλυπτους και λεύκες. Ο τέλειος συνδυασμός της πολυτέλειας ενός ξενοδοχείου και της ελευθερίας που σου δίνει ένα σύγχρονο και προσεγμένο κάμπινγκ.

Το Gythion Bay βρίσκεται 5χλμ. από το όμορφο Γύθειο και ακουμπά στην απέραντη παραλία του Μαυροβουνίου, μια αμμουδιά που δεν θα βρείτε ποτέ ασφυκτικά γεμάτη. Οι εγκαταστάσεις του ανακαινίστηκαν πρόσφατα και παρέχουν υψηλή ασφάλεια και καθαριότητα. Ιδανική επιλογή για πολυήμερες διακοπές, για όσους επιθυμούν ευχάριστη και άνετη διαμονή στη φύση, οικογένειες με παιδιά, ζευγάρια και παρέες.

Χαλαρώστε στην πισίνα ή στον σκιερό κήπο, στις αναπαυτικές ξαπλώστρες και στις μαξιλάρες, γευτείτε την εκλεκτή παραδοσιακή κουζίνα στο εστιατόριο, δοκιμάστε εξωτικά cocktails και λαχταριστά snacks στο μπαρ και εξυπηρετηθείτε από το mini market. Απολαύστε πολλές δραστηριότητες και θαλάσσια σπορ (windsurfing, kitesurfing, κ.α.) στην παραλία που διαθέτει επίσης σχολή για μαθήματα και ενοικίαση εξοπλισμού.

Ξενοιάστε με τη διαμονή σας και περιηγηθείτε στις ομορφιές της περιοχής με ημερήσιες εκδρομές σε Γύθειο, Μάνη, Ελαφόνησο, Μονεμβασιά, Μυστρά, Σπάρτη, κ.α. Στο Gythion Bay Camping θα βρείτε την ηρεμία και την απόλαυση που ονειρεύεστε!

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Gythion Bay Κάμπινγκ • Μαυροβούνι, Γύθειο – Πελοπόννησος

Τηλ. (+30) 2733 022522

E-mail: contact@gythiocamping.gr

Website: www.gythiocamping.gr