Thessaloniki Magazine

Τελετή Αποφοίτησης Γ' Λυκείου Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

 

Στην πανέμορφα στολισμένη αυλή του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης της Γ' Λυκείου, την οποία τίμησε με την ομιλία του ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Νικόλαος Παπαϊωάννου. Οι τελειόφοιτοι, παρ' όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τη φετινή σχολική χρονιά, εξέφρασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τα συναισθήματα που τους κατέκλυζαν. Μέσα σε ένα κλίμα χαράς, γιορτής και συγκίνησης, όλοι οι παρευρισκόμενοι μοιράστηκαν τις έντονες αναμνήσεις των παιδιών μέσα από μουσικά δρώμενα, συγκινητικά video και μαρτυρίες. Οι τελειόφοιτοι περιέγραψαν την κοινή μαθητική τους πορεία με ένα εξαιρετικό κείμενο στα γαλλικά, ένα συγκινητικό τραγούδι στα αγγλικά, καθώς και με τους ευχαριστήριους λόγους τους σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους. Η συγκίνηση κορυφώθηκε, όταν ο Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου, κ. Ι. Παπαδόπουλος απένειμε στον τελειόφοιτο Γιώργο Πατιώ το Βραβείο «ΔΕΛΑΣΑΛ», για την άριστη πορεία των έξι ετών του στο Γυμνάσιο-Λύκειο, τη συμβολή του στην ανάδειξη των ανθρωπιστικών αξιών και τις ακαδημαϊκές διακρίσεις του. Ο Πρύτανης, ως κεντρικός ομιλητής της αποφοίτησης, συγκίνησε όλους τους παρευρισκομένους, ενέπνευσε τα παιδιά και, με τον πάντα μοναδικό τρόπο έκφρασής του, τα ώθησε να ζήσουν τις ζωές τους με πάθος και δύναμη. Το κίτρινο λεωφορείο του Κολεγίου έκανε το τελευταίο δρομολόγιο με τα παιδιά, καθώς οδήγησε τους αποφοίτους μακριά από την αυλή του σχολείου τους, εκεί που όλοι τούς ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην ακαδημαϊκή και προσωπική τους πορεία.

Οι απόφοιτοι Γ’Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Γιώργος Ντιγκμπασάνης, Διευθυντής του Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», Αλεξάνδρα Λαπουρίδου, Γενική Υποδιευθύντρια του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», Νικόλαος Παπαϊωάννου, Πρύτανης ΑΠΘ, Στέλιος Συμεωνίδης, Πρόεδρος του Σ.Α.Κ. «ΔΕΛΑΣΑΛ», Ιωάννης Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Ιωάννης Παπαδόπουλος (Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»), Νικόλαος Παπαϊωάννου (Πρύτανης ΑΠΘ), Στέλιος Συμεωνίδης ( Πρ. του Σ.Α.Κ. «ΔΕΛΑΣΑΛ»)

Στιγμιότυπα από την Τελετή Αποφοίτησης

Γιώργος Ντιγκμπασάνης, Διευθυντής του Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», Αθανάσιος Κατσιούλης, Συνταξιούχος Καθηγητής Μαθηματικών Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», Έλενα Ζαφειριάδου, Διευθύντρια του Γυμνασίου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Αδ. Νικόλαος Πρίντεζης, Πατήρ Βασίλειος Μήλιος, Σταυρούλα Κανελλοπούλου, Πρόεδρος του Συμβουλίου της Λασαλιανής Εκπαιδευτικής Αποστολής της Ελλάδας

Τους αποφοίτους συγχάρηκε και ο Δημήτριος Λακασάς, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου - Λυκείου «ΔΕΛΑΣΑΛ»