Thessaloniki Magazine

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»: “Έλαμψαν” η άθληση και η χαρά στον 4ο Αγώνα Δρόμου

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022, ο 4ος αγώνας δρόμου των 5 χιλιομέτρων «DeLaSalle Running Race» στο δάσος του Σέιχ Σου, σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα στην καταπράσινη φύση και τον καθαρό αέρα.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, μαθητές, γονείς, απόφοιτοι, προσωπικό και φίλοι του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» ξαναβρέθηκαν και, «μαζί και από κοινού», συμμετείχαν με ενθουσιασμό, προάγοντας τον αθλητισμό και την άσκηση, αλλά και την κοινωνική συνείδηση, καθώς όλα τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν υπέρ των υποτροφιών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». Συγκινητική στιγμή του αγώνα δρόμου ήταν η συμμετοχή ενός ξεχωριστού δρομέα με οπτική αναπηρία, του κ. Τζήμκα Ηλία, ο οποίος μαζί με τον συναθλητή του και απόφοιτο του Κολεγίου, κ. Νικολαΐδη Γιάννη, και όλους τους εθελοντές από την Ομάδα Δράσεων Αλληλεγγύης, πέρασαν μηνύματα ζωής σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Την κορδέλα, από τις γυναίκες, έκοψε η πρώτη δρομέας, Κουμούδη Κατερίνα, με χρόνο 21:15 λεπτά, τη δεύτερη θέση πήρε η Καλύβα Σοφία, με 27:32 λεπτά και την τρίτη θέση η Οργαντζίδου Δέσποινα, με 28:55 λεπτά. Στους άνδρες, πρώτος αναδείχθηκε ο Μποζές Δημήτρης, με χρόνο 22:12 λεπτά, δεύτερος ο Χουζούρης Δημήτρης, με χρόνο 23:57 λεπτά και τρίτος ο Τζήμκας Δημήτρης, με χρόνο 24:40 λεπτά.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης, η ομάδα του Ηρακλή Θερμαϊκού, η Performance Store, η εταιρία bio-fruits, αλλά και η ομάδα Rescue, συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν το μετάλλιό τους και τον αναμνηστικό τους έπαινο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 5ο «DeLaSalle Running Race».

 

Ο κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», η κ. Αλεξάνδρα Λαπουρίδου, Γενική Υποδιευθύντρια Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» με την ομάδα του Ηρακλή Θερμαϊκού και την Ομάδα Δράσεων Αλληλεγγύης.

Ο κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», η κ. Αλεξάνδρα Λαπουρίδου, Γενική Υποδιευθύντρια Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» με την ομάδα του Ηρακλή Θερμαϊκού.

(από τα αριστερά προς τα δεξιά) κ. Αλεξάνδρα Λαπουρίδου, Γενική Υποδιευθύντρια Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», κ. Γιώργος Ημιονίδης, Υπεύθυνος της ομάδας Ηρακλής Θερμαϊκού, κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», κ. Γιώργος Βαβρίτσας, Ιδιοκτήτης της εταιρείας Performance Store, κ. Κωνσταντίνος Φουντοραδάκης, Υπεύθυνος της διοργάνωσης του 4ου Αγώνα Δρόμου.

Ο απόφοιτος του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και Καθηγητής Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του ΠαΜακ., κ. Γιάννης Νικολαΐδης με τον κ. Ηλία Τζίμκα, αθλητή με οπτική αναπηρία και γονέα μαθητή του Κολεγίου  «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Η Διοίκηση του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», η οργανωτική επιτροπή με τον δημοσιογράφο κ. Κωστή Ζαφειράκη και την ομάδα Rescue.