Thessaloniki Magazine

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»: Το «Χωριό των Αστεριών» έλαμψε για το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων «Φάρος του κόσμου»

 

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» ντύθηκε γιορτινά και, σε πνεύμα χαράς και αισιοδοξίας, άνοιξε τις πόρτες του πιο λαμπερού «Χωριού των Αστεριών», διοργανώνοντας, για άλλη μια χρονιά, με απόλυτη επιτυχία το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο Βazaar του.

Χορός, τραγούδι, χαμόγελα, εντυπωσιακές παιδικές δημιουργίες, ποικίλες εθελοντικές δράσεις, στολισμένα τραπέζια γεμάτα δώρα και νόστιμα φαγητά και γλυκά κόσμησαν την κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων και έδωσαν ελπίδα και λάμψη σε μια μέρα που ήταν αφιερωμένη στο παιδί, αφού όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων «Φάρος του κόσμου».

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

O κ. Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», η κ. Λαπουρίδου Αλεξάνδρα, Γενική Υποδιευθύντρια του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», ο Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Λουκατάρης, η κ. Πραβητιανού, Υπεύθυνη του Χριστουγεννιάτικου Bazaar του Κολεγίου και παιδιά από τον "Φάρο του Κόσμου".

O κ. Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και ο Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Λουκατάρης.

O Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Λουκατάρης

Στιγμιότυπο από την αιμοδοσία

Ο κ. Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», η κ. Πραβητιανού, Υπεύθυνη του Χριστουγεννιάτικου Bazaar του Κολεγίου με μέλη του διοικητικού προσωπικού.

Στιγμιότυπο από τις εκδηλώσεις