Thessaloniki Magazine

Xenia Palace Portaria: Απολαύστε τις Απόκριες στο μαγευτικό Πήλιο!

Αριστοκρατικό, κομψό και ανανεωμένο το Xenia Palace είναι ένα στολίδι στη γραφική Πορταριά, στο Πήλιο. Ατενίζει τον Βόλο, τον Παγασητικό και το βουνό των Κενταύρων με τον αέρα ενός ξενοδοχείου που συνδυάζει αριστοτεχνικά τις υψηλού επιπέδου παροχές με τη φιλόξενη αίσθηση της οικειότητας.

Στα ευρύχωρα Δωμάτια και τις Σουίτες θα απολαύσετε την άνεση, την πολυτέλεια, την ατμοσφαιρική διακόσμηση και τη συγκλονιστική τους θέα στο βουνό, στη θάλασσα, στη γραφική Μακρινίτσα, στην πισίνα και τους κήπους του ξενοδοχείου.

Στο εστιατόριο Belvedere σερβίρεται ένα πλούσιο πρωινό, ενώ στο εστιατόριο La Veranda θα δοκιμάσετε γεύσεις από την παραδοσιακή και μεσογειακή κουζίνα με φόντο τη ρομαντική θέα του Βόλου και του Παγασητικού. Την ίδια μαγευτική θέα μπορείτε να απολαύσετε και από τον αρχοντικό χώρο του Lounge, στο ισόγειο του ξενοδοχείου, χαλαρώνοντας με έναν καφέ ή κρασί δίπλα στο τζάκι.

Εάν συνδυάσετε όλα αυτά και με την εξαιρετική τοποθεσία του ξενοδοχείου, που το καθιστά το ιδανικό ορμητήριο για εκδρομές στα καλύτερα σημεία του Πηλίου, τότε σίγουρα το Xenia Palace Portaria είναι η τέλεια επιλογή διαμονής για την κάθε σας απόδραση, κάθε εποχή!

Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και για να κάνετε την κράτησή σας:

Xenia Palace • Πορταριά - Πήλιο

Τηλ. 24280 99980-3

E-mail: info@xeniaportarias.gr

Website: www.xeniaportarias.gr