Thessaloniki Magazine

Volos Palace Hotel: Πολυτέλεια & Άνεση στην καρδιά του Βόλου

Ατενίζοντας τα νερά του Παγασητικού, στην καρδιά του Βόλου, με νεοκλασική αρχιτεκτονική, σε ένα περιβάλλον άνεσης και πολυτέλειας, το τεσσάρων αστέρων Volos Palace Hotel σαγηνεύει τις καρδιές των επισκεπτών του. Βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι και δίπλα στην παραλία με τα παραδοσιακά «τσιπουράδικα», τις ταβέρνες και τις καφετέριες.

Εδώ, το μάρμαρο και το ξύλο, τα γήινα χρώματα, τα υφάσματα από βελούδο, τα κομψά έπιπλα και οι φωτεινοί χώροι δημιουργούν ένα περιβάλλον οικείας πολυτέλειας, ενώ οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εξασφαλίζουν μια άνετη διαμονή.

Τα δωμάτια, ευρύχωρα και καλαίσθητα, διαθέτουν όλες τις σύγχρονες παροχές, ώστε ακόμη και οι πιο απαιτητικοί επισκέπτες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Μεταξύ άλλων διαθέτουν κλιματισμό, μαρμάρινο μπάνιο, στεγνωτήρα μαλλιών, είδη προσωπικής φροντίδας, γραφείο εργασίας, mini bar, δορυφορική τηλεόραση, ηχομονωτικά παράθυρα, χρηματοκιβώτιο, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, δωρεάν πρόσβαση στο Internet.

Στο εστιατόριο «Ιάσων», με τα αρχοντικά έπιπλα και τις καλλιτεχνικές δημιουργίες στους τοίχους και στο ταβάνι, θα απολαύσετε ένα πλούσιο πρωινό και μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων για τα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας. Παράλληλα, στο ζεστό και φιλόξενο καφέ-μπαρ θα ζήσετε στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνοντας τη θέα προς τον κήπο από τα τεράστια παράθυρα, που πλημμυρίζουν τον χώρο με φυσικό φως.

Ένα ξενοδοχείο όπου η πολυτέλεια, η κομψότητα, η άνεση και η άψογη εξυπηρέτηση δημιουργούν την τέλεια επιλογή διαμονής στην πανέμορφη πόλη του Βόλου!

 

Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και για να κάνετε την κράτησή σας:

Volos Palace Hotel

Ξενοφώντος & Θρακών - Βόλος

Τηλ. 24210 76501-5

E-mail: info@volospalace.gr 

Facebook: VolosPalace

Website: www.volospalace.gr