Thessaloniki Magazine

Ariadne Studios στη Σκύρο: Ένα υπέροχο περιβάλλον για τη διαμονή σας!

Κάτω από τη γραφική Χώρα της Σκύρου και μόλις 50 μέτρα από την απαλή, χρυσαφένια αμμουδιά Μαγαζιά, το ξενοδοχείο "Αριάδνη" φωλιάζει μέσα σε έναν πανέμορφο κήπο, γεμάτο με δέντρα και λουλούδια. Προσφέρει ευρύχωρα και καλαίσθητα studios και διαμερίσματα με κλιματισμό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, wifi, δορυφορική τηλεόραση, βεράντα και μπορούν άνετα να φιλοξενήσουν ζευγάρια, οικογένειες με παιδιά και παρέες φίλων.

Λουλούδια, βότανα και μυρωδικά απλώνουν το άρωμά τους παντού, σε ένα υπέροχο περιβάλλον σχεδιασμένο για ηρεμία και ξεκούραση, κατασκευασμένο με φυσικά υλικά, σε ζεστά χαρούμενα χρώματα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε κάθε στιγμή της ημέρας, αλλά και να απολαύσετε ένα εξαιρετικό πρωινό με τοπικά προϊόντα και λαχταριστές γεύσεις.

Η τοποθεσία του "Αριάδνη" είναι ιδανική για να επισκεφτείτε τις όμορφες κοντινές παραλίες, να περιηγηθείτε στη Χώρα, να εξερευνήσετε τα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία και να γνωρίσετε τη Σκύρο μέσα από συναρπαστικές δραστηριότητες, όπως θαλάσσιες εκδρομές, πεζοπορία, αναρρίχηση και πολλά άλλα!

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

«Αριάδνη» Studios & Διαμερίσματα

Μαγαζιά, Σκύρος

ΤΗΛ: (+30) 2222091113, (+30) 6977621093

E-mail: info@ariadnestudios.gr

Ιστοσελίδα: www.ariadnestudios.gr