Thessaloniki Magazine

Xenios Gate Hotels: Τέσσερα υπέροχα ξενοδοχεία στη Θάσο για ονειρεμένες διακοπές!

 

Με γνώμονα τις αρχές της ελληνικής αρχαίας φιλοξενίας και επίκεντρο την ικανοποίηση του κάθε επισκέπτη, η Xenios Gate δημιουργεί πάντα το ιδανικό περιβάλλον διακοπών για στιγμές ξεκούρασης και απόλαυσης. Τα ξενοδοχεία της βρίσκονται στα καλύτερα σημεία της Θάσου και διακρίνονται για τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, τη διακριτική πολυτέλεια και την αισθητική τους. Στον Ποτό, στη Χρυσή Ακτή ή στον Λιμένα, θα ζήσετε την τέχνη της φιλοξενίας και μια εμπειρία διακοπών που θα σας μείνει αξέχαστη…

Alexandra Beach Spa Resort

Σαν ένα μικρό ιδιωτικό χωριό που ξεπροβάλλει μέσα από τους φοίνικες και τα σμαραγδένια νερά του Αιγαίου, το Alexandra Beach Spa Resort υπόσχεται μια απαράμιλλη εμπειρία άνεσης, χαλάρωσης και αναψυχής. Πάνω στην παραλία, στον γραφικό Ποτό, είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Θάσου, φιλικό για παιδιά και ιδανικό για οικογενειακές διακοπές ή ρομαντικές αποδράσεις. Εντυπωσιακά δωμάτια και πολυτελείς σουίτες με μαγευτική θέα, ιδιωτικές και κοινόχρηστες πισίνες, τζακούζι, εστιατόρια και μπαρ, θεραπείες σπα και ομορφιάς, γυμναστήριο, γήπεδα, παιδική χαρά και πολλές ακόμη ποιοτικές παροχές εξασφαλίζουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής.

Ποτός, Θάσος • Τηλ. 25930 58000 • website: www.alexandrabeach.gr

 

Alexandra Elegance

Ένα εντυπωσιακό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στον Ποτό και το πρώτο σε όλη την Ελλάδα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για οικογένειες και εφήβους που επιθυμούν να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Με σουίτες και δωμάτια διαμορφωμένα για όλη την οικογένεια, πισίνες και δραστηριότητες ψυχαγωγίας για τα παιδιά, απολαυστικές υπηρεσίες και υψηλές παροχές για τους γονείς, το Alexandra Elegance είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να ζήσουν την επιτομή της φιλοξενίας σε ένα από τα κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία που δίνει νέα διάσταση στις οικογενειακές διακοπές.

Ποτός, Θάσος • Τηλ. 25930 58000 • website: www.alexandraelegance.gr

 

Alexandra Golden Hotel

Ένα ονειρικό resort με φόντο τη Χρυσή Ακτή και το καταγάλανο Αιγαίο. Το Alexandra Golden είναι ένα boutique resort μόνο για ενήλικες, ειδικά σχεδιασμένο για ζευγάρια ή και φίλους που αναζητούν ιδιωτικότητα, άνεση και απόλυτη ξεγνοιασιά. Ένα καταφύγιο πολυτέλειας, ηρεμίας και χαλάρωσης που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με την κομψότητα και την υψηλή αισθητική και δικαίως θεωρείται ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Θάσο. Απολαύστε τη χρυσαφένια παραλία, τις πισίνες και το jacuzzi, χαλαρώστε στις πολυτελείς σουίτες, δοκιμάστε εκλεκτές γεύσεις και δροσιστικά ποτά στα εστιατόρια και τα μπαρ, αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας στο Κέντρο Ευεξίας & Σπα, επιδοθείτε σε θαλάσσια σπορ και ζήστε τις διακοπές σας σε άλλο επίπεδο απόλαυσης!

Σκάλα Παναγιάς - Χρυσή Ακτή, Θάσος • Τηλ. 25930 58212 • website: www.alexandragoldenhotel.com

A for Art Design Hotel

Γεφυρώνοντας την κληρονομιά χρόνων με τη σύγχρονη αισθητική, το ξενοδοχείο A for Art υποδέχεται τους επισκέπτες σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής που σκοπό έχει να διεγείρει όλες τις αισθήσεις με παροχές, υπηρεσίες και ανέσεις που θα ενθουσιάσουν. Τα πολυτελή δωμάτια, τα μπαρ, το εστιατόριο, ο κήπος, η υπέροχη πισίνα και η κεντρική τοποθεσία στον Λιμένα, τη γραφική πρωτεύουσα του νησιού, υπόσχονται μια αυθεντική και ιδιαίτερη εμπειρία διακοπών.

Λιμένας, Θάσος • Τηλ. 25930 58405 • website: www.aforarthotel.gr