Thessaloniki Magazine

Ζάκυνθος: 6 επιλογές διαμονής από τις Demargia Villas για μια απόδραση-όνειρο!

 

Η Ζάκυνθος είναι ένα νησί που έχει συνδεθεί με ορισμένες από τις ωραιότερες εικόνες της Ελλάδας και ένας προορισμός που πραγματικά αξίζει κάποιος να επισκεφτεί, και όχι μόνο μια φορά.

Το νησί, πέρα από τη γοητευτική πόλη, τα γραφικά χωριά, τις μαγευτικές παραλίες και τις φυσικές ομορφιές, έχει ιδιαίτερο πολιτιστικό, θρησκευτικό, γαστρονομικό και αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον και μαγεύει τους επισκέπτες του με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους προσφέροντας πολλές επιλογές για εκδρομές και χαρίζοντας μοναδικές στιγμές και αναμνήσεις. Μια ιδανική απόδραση όμως, εκτός από τον προορισμό, ολοκληρώνεται και με την κατάλληλη διαμονή. Ιδανική επιλογή είναι οι Demargia Villas, έξι υπέροχα διαμερίσματα, που θα κάνουν τη διαμονή σας στη Ζάκυνθο όσο πιο άνετη και απολαυστική γίνεται!

 

Demargia Villas στο Άνω Γερακάρι

Το Άνω Γερακάρι είναι ένα χωριό, 10χλμ. από την πόλη της Ζακύνθου, στην κορυφή ενός λόφου όπου δεσπόζει η εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Εδώ βρίσκονται πέντε διαμερίσματα μοιρασμένα σε δύο πανέμορφες βίλες, καταφύγιο κομψότητας και ηρεμίας μέσα σε ένα γαλήνιο τοπίο με θέα τη θάλασσα, τους παραθαλάσσιους οικισμούς και τον καταπράσινο κάμπο. Είναι ιδανική επιλογή για οικογένειες, γκρουπ και παρέες που αναζητούν ένα ήρεμο, ποιοτικό και άνετο χώρο διαμονής, που συνδυάζει την απόλυτη απλότητα και τη σύγχρονη πολυτέλεια, κοντά στην πόλη και σε ίσες αποστάσεις από τα αξιοθέατα του νησιού.

VILLA A

Το συγκρότημα της Villa A αποτελείται από τρία διαμερίσματα, ένα σε κάθε όροφο. Διαθέτει ιδιωτική πισίνα, χώρο μπάρμπεκιου και παιδική χαρά. Όλα τα διαμερίσματα είναι ευρύχωρα και διακοσμημένα με κομψότητα, μπορούν να φιλοξενήσουν έως έξι άτομα το καθένα και προσφέρουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα και όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια τέλεια διαμονή.  

 

VILLA B

Το συγκρότημα της Villa Β ξεχωρίζει για το γαλήνιο φυσικό περιβάλλον και την ηρεμία που προσφέρει. Διαθέτει δύο υπέροχα διαμερίσματα, πισίνα, χώρο μπάρμπεκιου και ατελείωτη θέα στη γραφική κοιλάδα.

 

Demargia VILLA C στην Πόλη της Ζακύνθου

Το διαμέρισμα στη Demargia Villa C είναι ένα εξαιρετικό loft, ιδανικό για όσους επιθυμούν διαμονή μέσα στο κέντρο της πολυσύχναστης πόλης της Ζακύνθου. Παρά την κεντρική του τοποθεσία, το loft είναι ένα καταφύγιο ηρεμίας και ξεκούρασης. Γραφικό, αλλά και μοντέρνο, μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4 άτομα, διαθέτει μπαλκόνι με θέα στην πόλη και είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις συσκευές και τις παροχές που εξασφαλίζουν μια άνετη διαμονή. Στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Ζακύνθου και πολύ κοντά στο λιμάνι.

 

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

Demargia Villas

Τηλ.: 694 8818542

Email: info@demarigia.com

Ιστοσελίδα: www.demargia.com

Facebook   Instagram