Thessaloniki Magazine

«A for Art»: Διαμονή με στυλ στη Θάσο

 

Ένα ιστορικό διατηρητέο κτήριο χαρακτηρισμένο ως «έργο τέχνης» από την Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων, στην καρδιά του Λιμένα της Θάσου, αναγεννήθηκε με την πιο εκλεπτυσμένη αισθητική και μετατράπηκε σε ένα πολυτελές Art & Design Hotel.

Σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία KARE Design, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Xenios Gate δημιούργησε ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο 4 αστέρων που συνδυάζει αρμονικά το παραδοσιακό με το σύγχρονο. Η εξωτερική πρόσοψη του κτηρίου έμεινε απαράλλακτη, ενώ το εσωτερικό διακοσμήθηκε με σύγχρονα έργα τέχνης και μοναδικά έπιπλα δημιουργώντας ένα ζεστό, σύγχρονο και κομψό περιβάλλον για ευχάριστη και ποιοτική διαμονή.

Το «Α for Art» προσφέρει 39 δωμάτια μοναδικής αισθητικής και σύγχρονων ανέσεων, εκ των οποίων τα έξι είναι σουίτες, ενώ περιβάλλεται από μια μεγάλη όμορφη αυλή με εξωτερική πισίνα.

Στα top του «Α for Art» είναι και η υψηλή γαστρονομία του. Στο εστιατόριο Maypole θα απολαύσετε εξαιρετικό πρωινό ή γεύμα σε ένα κομψό περιβάλλον σύγχρονου design με χειροποίητα τραπέζια και πολύχρωμες καρέκλες. Στο à la carte εστιατόριο Lost Sheep θα γευθείτε πιάτα εμπνευσμένα από την τέχνη, ανάμεσα σε γλυπτά και μαρμάρινες κολώνες.

Η απόλαυση συνεχίζεται με μοναδικά, ευφάνταστα cocktails στο εσωτερικό Red Dino Bar με τη vintage ατμόσφαιρα και στο Old Chair στον ήρεμο κήπο, δίπλα στην πισίνα.

Παράλληλα, η μοναδική τοποθεσία του ξενοδοχείου, κοντά στο παλιό λιμάνι του Λιμένα, με τις παραδοσιακές ψαρόβαρκες, δίπλα στα σημαντικότερα αρχαιολογικά αξιοθέατα, όπως η Αρχαία Αγορά, το Αρχαίο Θέατρο και το Μουσείο, θα σας δώσει τη δυνατότητα να περιηγηθείτε και να θαυμάσετε το παρελθόν αυτού του πανέμορφου νησιού.

Αναβαθμίστε τη διαμονή σας στη Θάσο… απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

 

Early Summer Offer!

Για διαμονή από 30/4/2020-31/5/2020:

60€ σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό

75€ σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό & βραδινό

(οι τιμές είναι ανά δίκλινο δωμάτιο και για δύο άτομα)

 

«A for Art» art & design Hotel

Λιμένας | Θάσος

ΤΗΛ. (+30) 25930 58405

e-mail: book@aforarthotel.gr

www.aforarthotel.gr