Thessaloniki Magazine

Mediterranean Rehab Center: Η εγγύηση στα προϊόντα αποκατάστασης

Ο όμιλος Mediterranean Rehab Center (MRC) δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας από το 1980 και παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα αποκατάστασης μέσω των διαφόρων τμημάτων του. Στόχος είναι η φροντίδα και η παρακολούθηση του ασθενή σε όλες τις φάσεις της προσθετικής αποκατάστασής του και η ενεργή επιστροφή του στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Οι εγκαταστάσεις του Κέντρου MRC βρίσκονται στο 6ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Θέρμης και εκεί θα βρείτε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για την εκτίμηση αναγκών σας, πίστα εκμάθησης βάδισης και εκθεσιακό χώρο με βοηθητικά και ορθοπεδικά προϊόντα. Το Κέντρο στελεχώνεται από άριστα καταρτισμένους φυσιοθεραπευτές, κοινωνική λειτουργό, γλύπτη, εμβιομηχανικό και τεχνικούς προθετικών/ορθoτικών κατασκευών Ελλάδας και εξωτερικού, ενώ η πίστα εκμάθησης, το εργαστήριο κατασκευών και ο χώρος λήψης μέτρων ακολουθούν απόλυτα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και έχουν όλες τις πιστοποιήσεις.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο χωρίζονται σε τομείς και το κάθε τμήμα απαρτίζεται από ένα αυτόνομο τμήμα πωλήσεων και εξυπηρέτησης έτσι ώστε να προσφέρονται εξειδικευμένες υπηρεσίες, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών:

Τμήμα Anesis: Κατασκευή τεχνητών μελών

Τμήμα Frontis: Αμαξίδια και ορθοπεδικά βοηθήματα

Τμήμα Oasis: Προϊόντα ευεξίας και αναλώσιμα

Παιδικό Τμήμα Handitech: Προϊόντα «Όλα για το παιδί»

Στο ειδικό τμήμα για τα παιδιά θα βρείτε παιδικά αμαξίδια, παιδικά καθίσματα, καρότσια βόλτας, ορθοστάτες, περιπατητήρες, καθίσματα από πρόπλασμα, κηδεμόνες έσω υποδήματος, ορθοπεδικά υποδήματα και πολλά άλλα.

Φιλοσοφία της MRC είναι πως τα πάντα είναι δυνατά και μία από τις βασικότερες αρχές της είναι η συνεχής έρευνα στην εξεύρεση νέων καινοτόμων προϊόντων και η διαρκής εκπαίδευση των στελεχών.

Είναι επίσης σημαντικό πως όλες οι κατασκευές χορηγούνται και μέσω ΕΟΠΥΥ, ενώ από την πρώτη επαφή με την εταιρεία θα καταλάβετε πως το εξειδικευμένο προσωπικό θα είναι δίπλα σας σε κάθε σας βήμα!

Όμιλος Mediterranean Rehab Center (MRC)

Εγκαταστάσεις & Εκθεσιακός χώρος: 6ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Θέρμης

Τηλ.: 2310 403 543

Email: info@frontismedical.gr

Ιστοσελίδα: www.mrc.gr